Χορηγία γυναικείου πληρώματος ιστιοπλοΐας 470

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Α.Ε. είναι περήφανος υποστηρικτής του γυναικείου πληρώματος ιστιοπλοΐας 470 των Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου.

Την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε, οι αθλήτριες εξασφάλισαν την συμμετοχή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στο Ώρχους της Δανίας. Μεταβαίνοντας με τον πιο επιτυχημένο τρόπο από την κατηγορία των νέων σε αυτή των γυναικών, τις παγκόσμιες και πανευρωπαϊκες διακρίσεις στην κατηγορία των νέων ακολούθησαν φέτος η 9η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και η 8η στο Ευρωπαϊκό όπως και η 2η θέση στη Διεθνή Εβδομάδα Κιέλου.

Πλέον η ομάδα βρίσκεται στην 10η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης και προετοιμάζεται ήδη για τους επόμενους στόχους της με το βλέμμα στραμμένο στο Τόκιο, όπου η Ελλάδα θα αντιπροσωπευτεί ξανά στην συγκεκριμένη κατηγορία έπειτα από το 2004 με το χρυσό μετάλλιο των Μπεκατώρου και Τσουλφά.

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Α.Ε. θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειές τους ώστε να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από μία Ολυμπιακή διάκριση.